Skip links

Kosmetolog i Farum

Trænger du til at være fuldstændigt i zen og bare slappe af? Vil du også gerne gøre noget godt for din hud? Som din kosmetolog i Farum giver jeg dig mulighed for at komme helt ned i gear samtidig med, at du får forkælet huden.

Hos Bodysmooth tilbyder jeg forskellige ansigtsbehandlinger, der tager udgangspunkt i professionelle metoder. Du får derfor en behandling, der både virker afslappende og regenererende for huden.

Med andre ord får du et luksuriøst øjeblik i en travl hverdag.

Få fornyet energi hos en eksklusiv kosmetolog i Farum

For mig er det vigtigt, at du har det godt og er tryg, før, under og efter behandlingen. Med solid erfaring inden for faget, kan jeg forsikre dig om, at du og din hud er i trygge hænder hos mig. Alt efter valg af behandling giver jeg dig professionel massage med brug af teknikker såsom japansk lifting, svensk massage samt zone- og refleksterapi.

Men du fortjener ultimativt det bedste.

Derfor arbejder også udelukkende med eksklusive mærker såsom Nimue. De er udgangspunktet for mine behandlinger, da de genskaber hudens evne til at reparere sig selv, giver synlige resultater og effektivt behandler alt lige fra pigmentering og akne til rynker og ujævn hudtone.

Med mig som din kosmetolog i Farum er du i professionelle hænder.

Målrettet behandling af din hud

Inden jeg giver dig den ønskede behandling, udfører jeg først en hudanalyse. Den danner grundlag for at bestemme din hudtype. Men jeg spørger også nærmere ind til dine udfordringer eller ønsker for huden, så jeg er sikker på, at behandlingen sætter ind og hjælper der, hvor du har brug for det eller ønsker det.

Det er ikke kun vigtigt for mig, at du kommer mere afslappet herfra, end da du kom. Det ligger mig også meget på sinde som erfaren kosmetolog at give din hud den rette professionelle behandling, så du også føler og kan se en forskel efterfølgende.

Ønsker du det, kommer jeg gerne med anbefalinger til behandlinger eller frekvensen af dem, så du over tid kommer til at se mærkbare forandringer.

Huden er vores største organ. Så vi skal passe godt på den og pleje den med de bedste mulige produkter og ingredienser.

Leave a comment