Skip links

Hvad er den bedste vippeserum?

Sanzi er et innovativt og effektivt mærke, der tilbyder en række produkter til pleje og forstærkning af øjenvipper. Deres vippeserum er et populært valg for mange kvinder, der ønsker at øge vipperne fylde og længde.

Sanzi’s vippeserum er rig på peptider og antioxidanter og er oliefri, hormonfri, fri for parabener, ikke tilsat kunstig parfume, samt vegansk certificeret. Det er designet til at styrke og forlænge øjenvipperne.

 

Vigtige og gode ingredienser i vippeserum

En af de vigtigste ingredienser i Sanzi vippeserum er arginine, som er en aminosyre. Det er naturlig ingrediens, da vores krop består af disse aminosyrer. Arginine er en meget almindelig ingrediens i hårprodukter. Derfor passer det også rigtig godt i en vippeserum.

En anden vigtig ingrediens er Myristoyl Pentapeptide-17. Det er en af de mest anvendte og anerkendte peptider i øjenvippeserum. Ifølge studier er det påvist, at Myristoyl Pentapeptide-17 kan have en positiv effekt på hårvæksten af øjenvippehår. Endda helt op til 25%. Det betyder at du med denne vippeserum kan få fyldigere og længere øjenvipper. Det sker ved at vippeserummet går ind og styrker keratindannelsen i hårsækkene, så de bliver mere elastiske og mindre tilbøjelige til at spalte.

Så serummet gør dine vipper mere modstandsdygtige mod skader og tab. Serummet kan også hjælpe med at reducere skørhed i vipperne. Du vil elske hvor stor en forskel det gør for dig.

 

Nemt, effektivt og godt for dig med allergi

Sanzi vippeserum er også produceret uden skadelige ingredienser som parabener og parfume, hvilket gør det sikkert for de fleste at bruge. Det er nemt at påføre, som du ville gøre med din normale mascara og kan bruges dagligt.

Når du påfører det dagligt på rene og tørre øjenvipper, vil begynde at se resultater efter en periode, typisk ca 6-16 uger.

Det er vigtigt at bemærke, at vippeserum generelt ikke er et mirakelmiddel og det kræver tid og tålmodighed at se resultater. Derudover kan det også være vigtigt at konsultere en professionel, før du begynder at bruge et vippeserum, især hvis du har en historie med øjenlidelser eller allergier.

Alt i alt er Sanzi vippeserum et godt valg på grund af dets effektivitet og sikkerhed, samt at det er baseret på naturlige ingredienser og som er nemt at bruge.

Du kan købe det her hos Beautyshoppen.

Leave a comment