Skip links

Ansigtsbehandlinger

Book tid - Klik her!

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger er for alle, uanset køn og alder. Hos mig får du resultatorienteret og afslappende behandlinger tilpasset din hudtype, tilstand og behov med alle de vigtige behandlingselementer.

At få en ansigtsbehandling kan give en dejlig indre ro, hvor man kommer helt ned i det parasympatiske system. Man kan flygte fra hverdagens stress og jag og sætte sig selv først.
Jeg udfører kun professionelle behandlinger hvortil jeg med mine hænder anvender forskellige former for massage teknikker – herunder Japansk lifting, Zone- og refleksterapi samt Svensk massage.

Før behandlingen

Før du kommer til din ansigtsbehandling, er det vigtig at man er klar til at lægge telefonen fra sig og på lydløs, så man ikke forstyrres undervejs. Jeg vil tage imod dig i receptionen, hvor der er plads til at du kan hænge din jakke og sætte dine sko. Vi snakker sammen omkring hvilke forventninger man har til behandlingen, samt hvad man på sigt gerne vil opnå. Hertil er det vigtigt at man får sat sig realistiske mål.

Under behandlingen

Under alle behandlinger, vil jeg lave en hudanalyse, for at finde frem til din hudtype. Hertil vil jeg spørge ind til hvilke bekymringer du selv går og har omkring din hud. Det kan være, rynker, pigmenteringer, ar, urenheder mm.

Allergi

Jeg spørger altid ind til allergier. Jeg anvender Nimue produkter, som er en AHA (frugtsyre) baseret hudplejeserie. Der er ikke tilsat parfume, parabener eller andre unødvendige stoffer. De kan bruges selvom du har en sensitiv hudtype. Den anbefales også til gravide.