Skip links

Lash lift

Book tid - Klik her!

Lash lift

Lash lift er meget populært verden over. Med lash lift får du et meget smukt og naturligt look, samtidig med at dine øjne bliver mere fremtrædende.

Man løfter vipperne så de får en flot kurve, ønsker man farve af vipperne indgår dette også. Jeg vil altid anbefale at man tager farve med, da det fuldender looket. Denne behandling er semi-permanent og kan laves igen efter 5-6 uger.
Jeg vil lave en farvetest på dig bag øret, hvis ikke du har prøvet at få farvet vipper før.

Før behandlingen

Før du kommer til din ansigtsbehandling, er det vigtig at man er klar til at lægge telefonen fra sig og på lydløs, så man ikke forstyrres undervejs. Du bedes så vidt muligt fjerne din makeup ( mascara ) – så vi ikke skal bruge den afsatte tid på dette.

Under behandlingen

Denne behandling udføres med kemiske produkter. Det er derfor vigtigt at du har rolige øjne, og kan holde dem lukket når behandlingen er i gang.

Efter behandlingen

Undgå al kontakt med vand, damp, sved mm. de næste 24 timer. Undgå således også at sove på vipperne indenfor de første 24 timer. I klinikken kan du købe en Sleep Facemask som beskytter dine vipper om natten.

Allergi

Det gode ved et lash lift er at produktet IKKE kommer i kontakt med huden. Så har man tendens til allergi, kan det alligevel godt være at lash lift kunne være for dig.