Skip links

Single vipper

Book tid - Klik her!
ServiceVarighedPris
Nyt sæt single vipper90 min800,00 kr
Stor opfyldning single vipper60 min550,00 kr
Lille opfyldning single vipper 45 min450,00 kr
Single opfyldning indenfor 5 dage30 min350,00 kr
Aftagning af eyelash inkl. Plejende vippekur30 min250,00 kr

Single vipper

Der findes flere forskellige metoder indenfor vippe forlængelser.
Af de mest kendte metoder er der, Single lashes/ Classics, Hybrid, Volumen og Mega Volume. De laves alle med forskellige teknikker og metoder. Det er meget vigtigt at man kun får påført lash extensions af en professionel, da det ellers kan gå grueligt galt.

Det er vigtigt at man får lavet sine vipper af en professionel. En med den teoretiske viden der bidrager til en ordentlig vejledning og en rigtig påførelse. En vippetekniker der kender til ingredienserne i de produkter der anvendes samt kender til hårets anatomi. Det er vigtigt at man kan stole på at produkterne der anvendes ikke bruges forkert og at vipperne er af den bedste kvalitet. Således man ikke skader hverken huden eller sine naturlige vipper. Derfor er det vigtigt at få lavet sin vippe forlængelse af en ekspert. Husk det er helt ok, at spørge ind til materiale og ingredienser hos professionelle.

Allergi

Limen, der bruges til påsætningen, er ISO godkendt og udarbejdet af eksperter til netop dette formål. Den påføres de kunstige vipper, som placeres på de naturlige vipper 1 – 2 mm fra hårgrænsen og kommer derfor ikke i kontakt med din hud. Alligevel kan der i sjældne tilfælde (1-2% af dem, der får påsat eyelash extensions) opstå en mindre allergisk reaktion, typisk hvis man er overfølsom overfor klæbemidler eller syntetiske materialer. Derfor er det en god idé at få udført en test, hvor man få påsat 2 vipper på hvert øje og observerer, om der sker en reaktion i løbet af 48 timer. Er der ingen irritation at se, kan man få udført behandlingen. Desuden er det muligt at benytte en mildere, allergivenlig lim – dog er holdbarheden for denne lim et par uger kortere, end den lim jeg normalt anvender. Får du alligevel en allergisk reaktion og ønsker at få fjernet dine extensions, gør jeg det uden beregning.

Før behandlingen

Fjern al mascara og makeup senest 15 min. før du kommer til behandling.

Du skal helst ikke bruge makeup-fjerner med olie, da dette vil mindske holdbarheden af extensions, selvom dine vipper bliver renset grundigt af før behandlingen. Bruger du kontaktlinser, så tag dem ud og brug briller den dag – og gerne også 24 timer efter påsætningen af extensions.

Fremgangsmåde

Når du kommer, tager vi en snak om, hvilket look du selv har tænkt dig, og vi finder frem til den længde, tykkelse og kurve, der passer bedst til dig, og selvfølgelig – vigtigst af alt – hvad dine egne vipper kan tåle og bære.

Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en speciel hudtape og en fugtgivende eye patch, hvorefter du lukker dine øjnene og slapper af i ca. 2 timer, hvor den enkeltvise påsætning af eyelash extensions foregår. I løbet af de 2 timer behandlingen varer, vil du få påsat mellem 60 og 80 vipper på hvert øje. Jo roligere dine øjne er, desto nemmere foregår påsætningen, så nyd roen og ta’ dig gerne en lur – du vil vågne op til nye, flotte vipper!

Materialer

Jeg anvender Blink Faux Mink Lashes i alle tilgængelige kurver, længder og tykkelser, som passer til forskellige vippetyper og giver forskellige looks. Faux Mink øjenvipper er en efterligning af ægte minkhår fremstillet af et fleksibelt nylon materiale. Disse individuelle syntetiske vipper har en flot glans og perfekt kurve, og giver et naturligt silkeblødt og smukt look.

Ønsker du at holde en pause fra dine eyelash extensions, kan disse fjernes nemt og forsigtigt hos mig med et specielt opløsningsmiddel. Du må aldrig selv prøve fjerne dine eyelash extensions, da dette kan knække dine egne vipper!!!

Efter påsætningen og gode råd.

De første 24 timer efter skal du undgå vand omkring øjnene, varme bade, solarium, sauna og træning, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat. Det anbefales, at du nærer dine egne vipper samt plejer dine extensions med produkter, der er udviklet til kunstige vipper. På denne måde vil du holde de naturlige vipper sunde og stærke, og de kunstige forbliver flotte, fleksible og holder længe. Jeg vil vejlede dig i, hvilke produkter der anbefales.

Jeg anvender Faux Mink Lashes, fra Scandic Beauty, som er et Norsk brand.
Der findes en bred vifte af kurver, længder samt tykkelser, som passer til forskellige vippetyper og giver forskellige looks. Ect.

Du kan sagtens bruge mascara på dine påsatte vipper, men det er ikke nødvendigt.