Skip links

Brow lift – Lad dit ansigt blive indrammet af fyldige, velformede bryn

Hvorfor vælge et brow lift / brow lamination

Ønsker du flottere, fyldigere og mere ensartede bryn? Også uden at skulle bruge kostbare minutter på det hver morgen, inden du skal ud ad døren? Så er et brow lift, som også er kendt som brow lamination, noget for dig. Det er en semipermanent behandling, der sætter brynhårene i ønsket retning. Det giver et fyldigt og naturligt flot look til dine bryn.

Der har de seneste år været mere og mere fokus på vores bryn. Og med rette. Vores bryn er med til at indramme ansigtet og udtrykke følelser. Hele ansigtet kan hurtigt ændre sig, alt efter hvordan vores bryn ser ud. De helt tynde øjenbryn var en stor trend i 90’erne, og de større og mere buskede øjenbryn var fremme i 80’erne. Nu ser vi en mere raffineret version af 80’ernes hotte øjenbrynstrend, hvor vi gerne vil have 80’ernes fylde, men på en mere raffineret og velplejet måde.

Hvordan foregår et brow lift?

Et brow lift eller brow lamination foregår ved at brynene børstes og sættes i den ønskede form. De behandles herefter med et blødgørende middel, der gør brynhårene bløde og medgørlige. Det blødgørende middel skal virke i nogle minutter. Behandlingen er tilpasset til at være skånsom mod både hud og hår, men det anbefales ikke at få udført et brow lift, hvis man har sår, ridser eller forbrændinger omkring øjnene.

Herefter rettes brynene til med enten pincet eller voks. Hvis brynene ønskes farvet, er det med i behandlingen, og det sker efter, at brynene er blevet behandlet. Et brow lift er udelukkende arbejde med dine egne hår. Der er altså ikke tale om extensions eller permanent makeup, men udelukkende at dine egne brynhår tæmmes og glattes, hvilket derved giver et mere poleret og rent look.

Behandlingen holder ca. 6-8 uger. Det afhænger meget af dine egne bryn og teksturen i dine brynhår.

Efter behandlingen

Vi anbefaler altid, at man køber en browgel fra Sanzi til efterfølgende styling af brynene. Udover at være vegansk og ikke testet på dyr, indeholder den også nærende antioxidanter, som styrker dine bryn og giver næring til brynhårene. Dine brynhår vil være meget bløde og medgørlige efter behandlingen, og din browgel vil optimere resultatet af behandlingen, så dine bryn vil syne endnu mere velafgrænsede.

Leave a comment