Skip links

Voks

Book tid - Klik her!
ServiceVarighedPris
Voks af hele ben60 min300,00 kr
Voks af halve ben (Til og med knæ)30 min200,00 kr
Hele ben inkl. Bikini75 min400,00 kr
Voks af arme40 min300,00 kr
Voks Bikini30 min200,00 kr
Voks Armhuler30 min200,00 kr
Voks af overlæbe15 min75,00 kr
Brow styling inkl. Voks15 min150,00 kr

Voks

Få skønne, glatte ben, som du vil elske at vise frem og som giver dig en følelse af overskud.

Når du får vokset benene bliver de meget glattere end ved barbering. Du sikrer også en ensartethed, som giver dig en meget mere silkeblød fornemmelse.

Det er ikke kun til festlige lejligheder det vil give mening at få vokset ben. Hvis du er vant til at gå i nylonstrømper på arbejdet, så vil en jævnlig voksning give dig den bedste følelse af at fremstå professionel og selvsikker.

Glatte ben gør det meget enklere at tage strømpebukser på og der kommer ikke til at stikke små hår ud igennem strømpebukserne.

I klinikken udfører jeg voksbehandlinger. Voksbehandlinger er super effektive og efterlader huden glat og hårfri.

Før behandlingen

Du skal helst lade dine hår vokse ud i 4 uger inden du kommer til behandling. Dine udvoksede hår skal helst være over 1-1,5 cm lange for at få det bedste resultat.

Du skal ikke tænke over om de er for lange, og man kan finde det lidt grænseoverskridende. Du er i trygge hænder, jeg er professionel og jeg har set alt.

Under behandlingen

Briksen er belagt med et rent voks lagen, og man fjerner det tøj som er nødvendigt for at behandlingen kan udføres.

Du kan altid føle dig helt tryg under behandlingen.

Efter behandlingen

Man reagerer forskelligt efter en voksbehandling. Nogle bliver mere røde end andre. Dette er helt normalt. Jeg aflsutter altid behandlingen med en beroligende, helende og anti-inflammatorisk balm. Du skal undgå hård træning, varme bade og tætsiddende tøj de efterfølgende 12 timer.

Allergi

Min voks har flere varianter hvori der er forskellige ingredienser. Er der noget bestemt du ikke tåler, skal dette angives i kommentar ved booking.