Skip links

Stor opfyldning single vipper

Ankom altid til behandlingen uden makeup omkring øjnene da dette kan mindske holdbarheden ved påsætningen.

Ved denne opfyldning får du rettet dine vipper til og påsat nye så de igen bliver fine og fyldige.

Afbefales hvis der er gået mere end 3 uger siden sidste opfyldning

Bemærk at denne opfyldning kan være nødvendig perioder hvor du udskifter dine naturhår ofte.

Har du fået lavet vipper et andet sted, bedes du kontakte mig klinikken før behandlingens start, for at sikre dig det er nogle vipper jeg vil fylde op på. Ved du selv at vipperne er lavet dårligt det sted du fik dem lavet, så book tid til fjernelse af vipper og et nyt sæt. Jeg fjerner gratis, ifølge med et nyt sæt.

Vær opmærksom på at når du har været et andet sted, kan jeg ikke stå inde for holdbarhed, design ovs. på vipperne. Hvis jeg vurdere at vipperne ikke er godt lavet. fjerner jeg vipperne og sætter nye vipper på, alt efter hvor meget tid vi har at gøre godt med. Forvent derfor ikke et nyt sæt for denne pris.