Skip links

Diamantslibning / Diamantpeel tilbud

Diamantslib (microdermabrasion)
Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.

Diamantslibning kaldes også diamantpeeling eller diamant microdermabrasion.

Diamantslibning af huden er god mod:
* Acne
* Store porer
* Rynker og linjer
* Forhøjet talgproduktion
* Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)
* Uren hud
* Poser under øjnene
* Affaldsstoffer i vævet
* Forhøjet pigmentering
* Hævelser i ansigtet
* Har en dybderensende effekt

Sådan foregår en diamantslibning
Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).

Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem.

De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.

På diamantsliberen sidder der desuden et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

Rynkebehandling
Ved behandling af rynker og fine linjer anbefaler jeg , at du får en behandling hver 14. dag, hvis du har en god hudtykkelse.

Er din hud lidt sart og tynd, anbefaler jeg en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat.

Behandling af akne og uren hud
Ved akne med betændelse, er det vigtig at få lavet nogle grundige dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning.

Ved acne eller uren hud, hvor huden er meget forhornet, anbefaler jeg en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver lidt stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud.

Hvis huden er fin og sart, anbefaler vi en behandling hver 14. dag, til du har opnået det ønskede resultat.

Behandling af store åbne porer

Man kan ikke få huden til at trække sig sammen, hvis der sidder urenheder i porerne. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning.

Når porerne er grundigt renset, kan diamantslibningen startes op. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.

Jeg anbefaler en diamantslibning om ugen, og efter et kurforløb på bare 6 behandlinger vil du se en finere mere ensartet hud, hvor porerne er meget mindre end før.

Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed

Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress, hvor du føler dig udbrændt og udmattet.

Efter sådanne periode kan din hud komme til hænge lidt og virke trist og glansløs.

Når du er under psykisk pres nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.

Ved denne hudtilstand anbefaler jeg 1 behandling hver 14. dag, indtil du har nået det ønskede resultat.