Skip links

Stor opfyldning hybrid vipper

Anbefales efter 3 uger, eller hvis du har været i en periode hvor du har tabt mange extensions. Er der gået mere end 5 uger siden din sidste opfyldning, SKAL du have et nyt sæt, da de exitserende vipper vil være vokset for lang ud.
Bemærk at holdbarheden på vipperne kan variere gang til gang. Da vipperne bliver påsat på naturhåret og de naturlige vipper udskiftes jævnligt. Det er en fordel at vælge en stor opfyldning hvis du har haft øjenmakeup på, været på ferie eller har været syg.
OBS! Har du haft mascara på vipperne, skal du vælge et nyt sæt og ikke en opfyldning.

Har du fået lavet vipper et andet sted, bedes du kontakte mig klinikken før behandlingens start, for at sikre dig det er nogle vipper jeg vil fylde op på. Ved du selv at vipperne er lavet dårligt det sted du fik dem lavet, så book tid til fjernelse af vipper og et nyt sæt. Jeg fjerner gratis, ifølge med et nyt sæt.

Vær opmærksom på at når du har været et andet sted, kan jeg ikke stå inde for holdbarhed, design ovs. på vipperne. Hvis jeg vurdere at vipperne ikke er godt lavet. fjerner jeg vipperne og sætter nye vipper på, alt efter hvor meget tid vi har at gøre godt med. Forvent derfor ikke et nyt sæt for denne pris.