Skip links

Nimue, Purifying Serum

Nimue, Purifier Serum er et multi aktivt serum, som hjælper med problematisk hud. Cremen indeholder dermabiotika og aktive ingredienser der arbejder målrettet mod overfladisk talg, forhorning og reducering af bakteriel overvækst. Huden eksfolieres blidt, porerne mindskes og huden struktur forbedres. Døjer du med hudbetændelse eller rødme i huden reduceres dette og huden beroliges. Hudens celleomsætning fremmes og hudbarrieren repareres. Talgaktivitet og udbrud reguleres. Denne serum kan også anvendes ved

Nimue, Purifier Serum’s aktive ingredienser er blandt andet:

Nicotinamid / Niacinamid / B3 – Næringsstof til at sikre hudens sundhed. Reducere hudinflammation, som kmmer fra oxidative skader. Virker forfinende på store porer og fremmer sårheling. Genopbygger hudens barriere og begrænser acne udbrud.

Post-biotik: Morinda Citrifolia Lysater – Beskytter og afbalancerer hudens mikrobiom og afhjælper uren hud. Den hjælper med at mindske sebum, reducerer store porer, stopper acne og er anti-inflammatorisk.

Præ-biotik: Indkapslet Inulin og Beta Glucan gær – Giver de gode bakterier og næring til huden. Hjælper med at reducere infektioner og inflammation i en problematisk tilstand. Bremser de frie radikaler og fremmer ophelingen af huden.

Indkaslet Retinol – Er en naturlig forekommende form for A-Vitamin. Modvirker tilstopning og giver en mere klar og ensartet hudtekstur.

Mandelic Acid / Mandelsyre – Stimulerer cellefornyelse og særdeles velegent til inflammeret hud.

Nimue, Purifier Serum kan anvendes af disse hudkvalifikationer

  • Problematisk hud

799,-

Kontakt os