Skip links

Gellak på hænder

Smukke negle med Gellak

Drømmer du om flotte negle med neglelak, der holder længe? Gellak er et perfekt valg til dette, da det har en ultra-holdbar overflade og er nemt at påføre på både korte naturlige negle og kunstige negle.

Gellak er en gelpolish, som ikke blot holder rigtig længe uden at flosse eller flække. For mange kunder oplever også en følelse af at få meget stærkere negle.

Når du booker en tid til gellak, får du 45 minutters forkælelse og forskønnelse af dine negle i min klinik. Jeg rengør og klargør neglene og lægger en gellak i den farve, som du godt kunne tænke dig. Undervejs skal lakken hærde i en særlig UV-lampe, som gør den ekstra holdbar. Når vi er færdige, og du er tilfreds med resultatet, kan du regne med at have flotte og pæne negle i 3-4 uger.

 

Gellak – når du gerne vil se godt ud i hverdagen

Kan du godt lide at gøre noget ud af dig selv? Eller bare at forkæle dig selv? Gellak er en god måde at gøre det på, da forkælelsen holder lidt længere end bare et øjeblik. Du kan derfor sagtens være travl husmor med fingrene nede i bolledejen eller ude i haven og samtidig se godt ud på arbejde eller til vigtige møder.

Med Gellak kan du derfor både have et flot look alle dage og samtidig spare en del tid, da du ikke behøver lægge en ny neglelak i tide og utide.

 

En verden af farver og detaljer

Når du vælger at få lavet negle med gellak, behøver du ikke gå på kompromis med hverken farver eller lækre detaljer. For du kan frit vælge mellem mange forskellige farver samt få lavet negle med sten, fransk kant, og hvad der ellers er af muligheder inden for neglekunst.

Ønsker du mere end bare gellak, og vil du gerne have lavet ekstra detaljer, koster det et mindre ekstrabeløb.

 

Book en tid til gellak

Hos Bodysmooth kan du altid få lavet dine negle smukke med gellak, uanset om du skal afsted til en festlig lejlighed eller bare gerne vil forkæle dig selv i hverdagen.

Bliver du så glad for gellak på dine hænder, at du også gerne vil have det lavet på fødderne, er det også en mulighed. Begge dele kan bookes nemt og hurtigt direkte på hjemmesiden.

 

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.