Skip links

Bio sculpture.

Farver blandes - Bodysmooth

Bio Sculpture®

Vores mission er at levere sikre, omkostningseffektive neglepleje systemer og -tjenester, der overstiger de krævede standarder i verdensklasse.

Vores vision er at være den FØRENDE og foretrukne GLOBALE udbyder af neglepleje systemer.

 

Om Bio Sculpture®
Elmien Scholtz – Grundlægger og udvikler af Bio Sculpture Gel, CEO og præsident for Bio Sculpture International.

“Elmien sagde: “Da jeg udviklede Bio Sculpture Gel, ville jeg have et produkt, der kunne påføres over naturlige negle, gel-forlængelser eller kunstige spidser, der ikke spåner eller slides væk ved den frie kant. Jeg ønskede alt dette med en skinnende, fleksibel, hård beskyttelse, der giver et pænt, velplejet udseende.”

Hvorfor vælge Bio Sculpture ?
Fordi det er The Gel, der fungerer!

Som opfinderne af: Soak Off Gel, Color Gel og Gel Nail Sculptures. Er Bio Sculpture førende inden for negle industrien i alle kategorier: Udseende, sundhed, holdbarhed, enkelhed og let påføring og fjernelse.

Anvendt uden nogen primer eller lim, løfter Bio Sculpture naturlige negle geler ikke fra naturneglen, de hverken sprækker, revner eller slides væk ved den frie kant, hvis de påføres korrekt.

Det sundere alternativ
Styrker og fremmer væksten af ​​dine naturlige negle, samtidig med at svage, sprøde negle vokser. Der er ingen indånding af støv, dampe, ildelugtende lugt og ingen overdreven polering før, under eller efter påføring. Gel kan hurtigt og sikkert fjernes inden for ti til femten minutter med Bio Sculpture Gel Remover (Soak Off).

Ingen Chip Manicures
Gel påføres tyndt og naturligt udseende uden brug af primere, lim eller forseglings produkter. Produkterne er stærke og holdbare, dog alligevel fleksibel. Bio Sculpture Gel giver neglen mulighed for at bøje sig uden at revne eller splintre. Det løfter ikke, flosser, udtværer eller slides væk i den frie kant i ugevis. Gele hærder inden for få sekunder under et UV-A-lys, så der er tid at spare.

Ved pedicures.
Ingen tørretid! Tag dine sko på og gå lige ud af døren uden udtværede tånegle. Opbevar fødderne pletfri i ugevis uden slidte eller flossede kanter. Vi tilbyder en omfattende pedicure linje til behandling og næring af fødder og tæer.

Vi har et hav af farver.
Vælg mellem over 170 forskellige farver, krystalklar eller fransk. Vi tilbyder en række lyserøde og hvide, der passer til enhver lejlighed. Skift skyggen på din yndlingsfarve ved at tilføje glimmer, glitter eller perlefarver for uendelige muligheder.

Hvorfor vælge Bio Sculpture Gel Nails?
Vi giver dig 10 grunde:

  1. Soak-off Gel: Nem fjernelse på 10-20 minutter uden overdreven polering eller beskadigelse af den naturlige negl
  2. Natural Nail Gel: Kan påføres direkte på den naturlige negl
  3. Color Gel: Over 170 forskellige farver
  4. Skulpturerede gel negle: Hurtig og nem at forme på neglen
  5. Et-trins system: Gel påføres uden primere, bindere eller basiscoats.
  6. Ingen lugt, støv eller dampe: Giver et sundt miljø for personale og kunder
  7. Hurtigt og nemt: Gel påføres som neglelak uden den tidskrævende opbygningsproces
  8. Selvnivellerende: Hurtig og ren uden overdreven polering før eller efter påføring
  9. Kompatibel med andre neglesystemer: Bio Sculpture Gel kan anvendes “over” akryl, fiber og andre geler.
  10. Fleksibel, men holdbar: Negle kan stadig bøjes uden at knække og vil ikke flosse eller slides væk fra den frie kant

Det er det største og bedste valg for professionelle og individuelle forbrugere. Det er der intet spørgsmål om. Det er virkelig en gel som fungerer!
Bio Sculpture Gel beskadiger ikke den naturlige negl, hvilket fører til sunde negle, god holdbarhed, styrke, enkelhed og nem fjernelse.

Produktet indeholder ingen organiske opløsningsmidler, dehydratiserende primere eller bindemidler. Med Bio Sculpture Gel er der ingen overdreven polering, minimalt støv, og alle produkter er fri for skadelige kemikalier, herunder DBP, Toluen, Formaldehyd, Formaldehydharpiks og Kamfer.