Skip links

Nyt sæt single vipper

Flotte og forførende øjne med single vipper

Drømmer du om mere fyldige vipper? Eller kunne du godt tænke dig en nemmere og mere praktisk morgenrutine? Uanset drømme eller behov giver single vipper dig et mere feminint og forførende look samt mere frihed om morgenen, da du ikke behøver benytte mascara.

Efter endt behandling har du længere og mere fyldige vipper, som ser naturlige ud og føles helt som dine egne. Jeg påsætter vipperne med en teknik, hvor der sættes 1 extension på 1 naturhår. Dette er med til at give et fyldigere look på en naturlig måde.

Single vipper – naturligt tilpasset til dit udseende

Hos Bodysmooth er der ikke noget, der hedder standardbehandlinger. Det betyder i praksis, at jeg inden behandlingen vurderer, hvilken længe og tykkelse der skal til for at ramme så naturligt et look som muligt. Jeg påsætter derfor heller ikke mere, end hvad dine naturvipper kan bære.

Når du ankommer til salonen, er det vigtigt, at du ikke har makeup på omkring øjnene. Jo renere området omkring øjnene er, jo længere en holdbarhed har single vipperne.

Når behandlingen er færdig, er det også vigtigt, at du ikke benytter mascara. Det minimerer holdbarheden og slider også på dine single vipper og naturvipper. Du vil dog med al sandsynlighed heller ikke have behov for at påføre mascara på dine vipper, da det mere fyldigere look opfylder behovet.

Vejledning om single vipper

Single vipper påsættes med en teknik hvor der sættes 1 extensions på 1 naturhår. Ved hver påsætning vurderes der, hvilken længde og tykkelse der påsættes. Der påsættes aldrig mere end hvad naturvipperne kan bære.

Ankom altid til behandlingen uden makeup omkring øjnene da dette kan mindske holdbarheden ved påsætningen.

Bemærk at der ikke må bruges mascara på denne type vipper, da brugen kan minimere holdbarheden, samt slide på naturvipperne.

Efterpleje:
Det er VIGTIGT altid at holde vipperne rene og derfor anbefales det at vaske vipperne med Lash Shampoo hver dag
Undgå vand på vipperne i 12 timer efter påsættelsen
Kan opfyldes inden for 4 uger for at bevare fyldigheden
Skal fjernes af professionel vippeteknikker

Når du får påsat single vipper hos Bodysmooth, får du naturligvis den bedste vejledning og rådgivning omkring pleje af vipperne. Jeg vil gerne, at du er fuldt ud tilfreds og glad for dine vipper i lang tid efter.

Af den grund er det altid vigtigt at holde vipperne rene. Det gør du bedst og mest skånsomt ved at vaske dem med Lash Shampoo hver eneste dag. Derudover anbefaler jeg, at du undgår vand på vipperne i 12 timer, efter vipperne er blevet sat på.

Vil du gerne bevare det fyldige look, bør vipperne opfyldes inden for 4 uger. Ønsker du dem fjernet, bør dette også gøres af mig eller en anden professionel vippetekniker, så du ikke skader dine naturvipper.

Book en tid til single vipper og forkælelse

Om du gerne vil være fri for mascara i en travl hverdag eller bare godt kan lide at gøre noget ekstra ud af dig selv, er du mere end velkommen hos Bodysmooth. Dine vipper er i sikre og professionelle hænder hos mig.

Book gerne en tid online til single vipper eller kontakt mig for yderligere information, hvis du gerne vil have svar på nogle spørgsmål.

Jeg glæder mig til at se dig og dine vipper i klinikken.