Skip links
Nimue farver

Nimue – Produktinformation

NIMUE Skin Technology – blev stiftet i 1994 af Dr. Aubrey Parsons med et team samlet af eksperter indenfor plastikkirurgi. Hensigten med produkterne var en bedre helingsevne efter kosmetiske behandlinger som kirurgi, laser mm.

NIMUE Skin Technology er en derma-cosmeceutisk hudplejeserie, dvs. den arbejder både i huden øverste lag ( epidermis) samt den trænger dybere ned i det midterste lag ( dermis ). Dette gør at vi med NIMUE kan forbedre hudens tilstand, struktur og udbedre diverse problematikker vi hver især går rundt og kan døje med.

*Derma = hud , Comsme = kosmetik , Ceutical = pharmaceutisk

For at kunne anvende NIMUE Skin Technology hudplejeserie, kræves det at man tilses af en certificeret kosmetolog, som vil foretage en analyse af huden og skræddersy den perfekte kombination af produkterne. Dette kræves da disse produkter er yderst aktive, og man skal vide hvordan de skal bruges. Hos NIMUE Skin Technology – bestemmes hudtypen efter deres fire hud klassifikationer.

Den gule

Gul farve - Nimue

Miljøbelastet hud

Den grønne

Grøn farve - Nimue

Problematisk hud

Den blå

Lyseblå farve - Nimue

Pigmenteret, trist og grå hud

Den lyserøde

Lyserød farve - Nimue

Sensitiv og sart hud

Nimue’s filosofi baseres på et unikt AHA koncept.
AHA = Alpha Hydroxy Acid ( frugtsyre), er ikke unikt for Nimue MEN den måde Nimue anvender AHA på er UNIK. De præsenterer Triple AHA Complex som består af: Mælkesyre/Lactic Acid, Citrosyre/Citric Acid og Sukkersyre/Glycolic Acid.

Med Nimue behandler man årsagen til problemet og ikke kun symptomet.
Visionen er at give huden de mest optimale og korrekte næringsstoffer samt ingredienser, som sikre en sund hud med en intakt stærk barriere. Dette opnås ved hjælp af Nimues Triple AHA complex.

Virke stofferne i NIMUE Skin Technology er bestående af en kombination af Phytoceutiske ingredienser (udvundet af planter, udelukkende fra bæredygtig dyrkning), og Bioteknologi (Laboratoriefremstillede synteser eks. AHA, peptider etc.).

Ved brug af NIMUES hudplejeserie er der listet disse fordele:

  • Vi opbygger en stærk sund hud barriere
  • Hudens levende celler forynges
  • Kollagensyntesen stimuleres
  • Lysner mørke pigmenter efter solskader, hormoner og ar
  • Vi får hudens pH værdi i balance
  • Opstrammer og forebygger linjer og rynker
  • Giver glød og klarhed til huden

Nimue arbejder i et fase system

NIMUE arbejder i et 3-fase system, hvor vi gradvist øger koncentrationen af frugtsyrer, i takt med at huden bliver stærkere og sundere.
Fase 1

Opstartsperioden / tilvænningsperiode – varighed ca. 4-6 uger. I denne periode præsenterer vi huden for frugtsyrer med et lavt indhold op til 7%, som er i hjemmepleje produkterne.

Fase 2

Efter de 4-6 uger, vurderes huden igen. Er huden godt med og har taget godt imod fase 1, vil huden nu være klar til næste step. Dvs. et enkelt produkt mere til hjemmeplejen med et højere frugtsyre indhold op til 10%. Der findes 2 varianter efter hudtilstand og behov.

Fase 3

Her fortsætter man med sin hjemmepleje produkter, både fase 1 og 2. Vi begynder nu at booste resultaterne med de professionelle NIMUE ansigtsbehandlinger hvor der anvendes op til 35% frugtsyre. Men man starter på 15%.