Lash Botox / Laminering

Eyelash

LASH BOTOX

Organic Lash Botox er en dybdegående nærende øjenvippe behandling, udelukkende til professionel brug. Formuleret til foryngelse, fugt og genopbygning af de naturlige vipper. Vores Organic Lash botox er baseret på 97,7% naturlige ingredienser!

Behandlingen genopbygger og styrker hårdt beskadigede hårfibre med koncentrerede aktive ingredienser, såsom organisk jojobaolie, kamelina frøolie, nigella frøolie og silkeproteiner, der sikrer fugtgivende, genopfyldning, reparation og foryngelse af øjenvipper fra første brug. Den tilføjer fantastisk glans og blødhed.

LASH Laminering med keratin BOOST

- Ekstra forkælelse til dine naturlige vipper.
- Giver sunde, flottere, tykkere, længere vipper.
- Holder i op til 2 måneder.
- Arbejder både indefra og ud og udefra og ind.

Ud over keratin indeholder Lash Laminering også Hvedeprotein og Soyaprotein. Hvedeprotein findes i mange hårprodukter, da det hjælper svækket hårstrå med, at få ekstra elasticitet og bevare fugtigheden. Sojaprotein er ligeledes fugtgivende men også styrkende og giver glans. Endvidere er der collagen som rekonstruere og opbygger skadet hår og Castor olie som giver vitaminer helt indtil hårsækkene og booster til hurtigere og kraftigere vækst

Keratin boost kan også bruges efter alm. farvning af vipper, som en pleje behandling til kunder med dårlige vipper f.eks. efter kemo, skadet efter forkert behandling med eyelash exstension eller til dem der bruger meget mascara og makeupfjerner. Efter lash laminering skal der gå minimum 14 dage før, man kan påsætte eyelash exstensions på, fordi hårene er helt glatte og dækket med keratin, olie og proteiner.

Indeholder ikke SLS, SLES, siliconer, parabener, syntetiske farvestoffer eller konserveringsmidler.