Single Eyelash Extensions

Eyelash

Her kan du læse alt du skal vide om Single Eyelash Extensions. Jeg vil anbefale alle at læse dette før behandling.

Single Eyelash Extensions

Giver det smukkeste look. Denne extension metode er den mest skønsomme metode for at få længere fyldige og flotte vipper. Du kan sige farvel til mascara og vippebukkeren og alligevel have de mest fantastiske vipper – selv når du lige er stået op eller kommet fra træning! Man bliver et helt nyt menneske!

Single Vipperne bliver limet på enkeltvis, dvs. én kunstig vippe på ét naturligt vippehår, hvilket giver det mest naturlige resultat. Det er vigtigt, at man træffer den rigtige beslutning om, hvor tykke og hvor lange de kunstige vipper skal være, da en forkert størrelse kan knække dine egne vipper. Derfor er det ikke sikkert, at du kan få de ”kilometerlange” vipper, som du ønsker – måske kan dine egne vipper ikke bære dem. Men beslutningen om, hvilke vipper passer bedst til dig, træffer vi i fællesskab men på baggrund af min expertise.

Extensions holder i ca. 2 -3 uger, alt afhængig af, hvor hurtigt dine egne vipper fornyes og falder ud, og hvordan man plejer og passer på sine vipper. Vippernes naturlige vækstcyklus varer ca. 90 dage, og eftersom extensions bliver påsat de vippehår, som er fuld udvoksede og stærke, vil de ca. have 3 – 4 uger af deres levecyklus tilbage, før de falder ud. Man mister ca. 5 – 7 vipper pr. dag. Det gør alle mennesker og det er helt naturlig. Det anbefales derfor at få lavet en opfyldning hver 3. uge for at beholde fylden og de smukke vipper.

Allergi

Limen, der bruges til påsætningen, er ISO godkendt og udarbejdet af eksperter til netop dette formål. Den påføres de kunstige vipper, som placeres på de naturlige vipper 1 - 2 mm fra hårgrænsen og kommer derfor ikke i kontakt med din hud. Alligevel kan der i sjældne tilfælde (1-2% af dem, der får påsat eyelash extensions) opstå en mindre allergisk reaktion, typisk hvis man er overfølsom overfor klæbemidler eller syntetiske materialer. Derfor er det en god idé at få udført en test, hvor man få påsat 2 vipper på hvert øje og observerer, om der sker en reaktion i løbet af 48 timer. Er der ingen irritation at se, kan man få udført behandlingen. Desuden er det muligt at benytte en mildere, allergivenlig lim – dog er holdbarheden for denne lim et par uger kortere, end den lim jeg normalt anvender. Får du alligevel en allergisk reaktion og ønsker at få fjernet dine extensions, gør jeg det uden beregning.

Før behandlingen

Fjern al mascara og makeup senest 15 min. før du kommer til behandling.

Du skal helst ikke bruge makeup-fjerner med olie, da dette vil mindske holdbarheden af extensions, selvom dine vipper bliver renset grundigt af før behandlingen. Bruger du kontaktlinser, så tag dem ud og brug briller den dag – og gerne også 24 timer efter påsætningen af extensions.

Fremgangsmåde

Når du kommer, tager vi en snak om, hvilket look du selv har tænkt dig, og vi finder frem til den længde, tykkelse og kurve, der passer bedst til dig, og selvfølgelig – vigtigst af alt – hvad dine egne vipper kan tåle og bære.

Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en speciel hudtape og en fugtgivende eye patch, hvorefter du lukker dine øjnene og slapper af i ca. 2 timer, hvor den enkeltvise påsætning af eyelash extensions foregår. I løbet af de 2 timer behandlingen varer, vil du få påsat mellem 60 og 80 vipper på hvert øje. Jo roligere dine øjne er, desto nemmere foregår påsætningen, så nyd roen og ta’ dig gerne en lur – du vil vågne op til nye, flotte vipper!

Materialer

Jeg anvender Blink Faux Mink Lashes i alle tilgængelige kurver, længder og tykkelser, som passer til forskellige vippetyper og giver forskellige looks. Faux Mink øjenvipper er en efterligning af ægte minkhår fremstillet af et fleksibelt nylon materiale. Disse individuelle syntetiske vipper har en flot glans og perfekt kurve, og giver et naturligt silkeblødt og smukt look.

Lige nu – i min ”elevperiode” – tilbyder jeg kun Faux Mink, men på sigt (efter min certificering) vil man også kunne vælge Mink Lite, som er en forbedret udgave af Faux Mink (mere fleksible vipper, som tåler mere modstand) eller 100% Real Mink, som er den mest eksklusive der findes, da de er lavet er ægte minkhår og er bløde og lette.

Ønsker du at holde en pause fra dine eyelash extensions, kan disse fjernes nemt og forsigtigt hos mig med et specielt opløsningsmiddel. Du må aldrig selv prøve fjerne dine eyelash extensions, da dette kan knække dine egne vipper!!!

De første 24 timer efter påsætningen og gode råd:

De første 24 timer efter skal du undgå vand omkring øjnene, varme bade, solarium, sauna og træning, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat. Det anbefales, at du nærer dine egne vipper samt plejer dine extensions med produkter, der er udviklet til kunstige vipper. På denne måde vil du holde de naturlige vipper sunde og stærke, og de kunstige forbliver flotte, fleksible og holder længe. Jeg vil vejlede dig i, hvilke produkter der anbefales.

Du kan sagtens bruge mascara på dine påsatte vipper, men det er ikke nødvendigt.

Hvis du skal bruge øjenmake-up fjerner, skal du sikre dig, at den ikke indeholder olie, da det kan opløse limen og mindske holdbarheden af dine extensions.